Gjennomført kvalitet

Det er lagt en-stavs eikeparkettgulv, badene er flislagte og gangen har skifergulv. Peis er forblendet med samme skifer. Vegger og tak er kledd med trepanel, behandlet med panelbeis. Leilighetenes kjøkken er levert av Drømmekjøkken, komplett med Miele hvitevarer (kjøl/frys, oppvaskmaskin og komfyr med nedfelt koketopp). Baderommene har en lekker utførelse – helfliset med innredning levert av Drømmebad.

Det er downlights i gang, samt på bad og kjøkken. Det er varmekabler i gulv på bad og i gang. Leilighetene har bredbånd og kabel-tv via fiberkabel. I garasjeanlegget finnes en romslig sportsbod til hver leilighet. Innvendige trapper på leiligheter leveres hvitmalt med trinn og håndlist i heltre eik. Innvendige trapper i fellesarealer leveres med skiferbelagte trinn.

Det er gjort noen forhåndsvalg for interiøret, men det er selvsagt stor fleksibilitet i forhold til å kunne skreddersy leiligheten etter personlige ønsker.

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Kikut Panorama
Kikut Panorama Kikut Panorama Kikut Panorama