Tradisjonell utforming, moderne løsninger...

Leilighetene har god standard og bebyggelsen er utført med solide materialer. Utvendige vegger har en kombinasjon av stående og liggende panel samt forblendingsstein.

Alle vinduer og balkongdører leveres med 2-lags energiglass. Store vindusflater sikrer leilighetene mye lys og fantastisk utsikt. Alle leilighetene har 1–4 terrasser/balkonger. Leilighetene i 1. etasje har direkte utgang til terreng fra terrasse.

Utvendige farger er hovedsakelig i gråtoner med lys farge på vinduer og dører. På taket er det lagt torvtak fra HallingTorv.

Hver leilighet eier en garasjeplass i det underliggende garasjeanlegget. I tillegg er det avsatt 13 gjesteparkeringsplasser i parkeringsanlegget. Disse gjesteparkeringsplassene kan selges til leilighetskjøpere som ønsker to faste plasser.

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Kikut Panorama
Kikut Panorama Kikut Panorama Kikut Panorama