Om leilighetene på Kikut Panorama

Kikut Panorama ligger velplassert med storslått utsikt, blant annet mot mektige Hallingskarvet. Anlegget er vinklet mot sør for at du skal få nyte solen optimalt.

Bebyggelsen består av to frittstående bygg, der begge har underliggende parkeringshus med heiser opp til leilighetene. Gjesteparkering er også lagt til parkeringshuset. I tillegg inngår en egen sportsbod til hver leilighet i tilknytning til parkeringen.

Leilighetsbyggene er oppført med høy teknisk kvalitet. Fellesarealene er meget pent tilrettelagt, med bla. belegningsstein ved inngangspartiene. Det er videre innvendige trappehus. Sameiet har egen vaktmester som har tillsyn med bygget hele året, samt sørger for snømåking m.m.

Fellesutgifter

Fellesutgifter dekker vedlikeholds­fond, felles strøm garasjeanlegg, brøyting/grusing, felles byggforsikring (ikke innbo og løsøre), forretningsfører, felles vaktmestertjeneste og diverse. Felleskostnaden er i 2018 stipulert til Kr. 20 per kvm/mnd.

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Kikut Panorama
Kikut Panorama Kikut Panorama Kikut Panorama